Tilaisuutesi oppia lisää digitaalisen tapahtumamuotoilun maailmasta!

digitaalinen tapahtumamuotoilu 3D mallintaminen #D-kuvat Tilamallinnus tilamallintaminen lab lab-ammattikorkeakoulu tapahtumatilat tapahtumayrittäjä tapahtumamallintaminen mallintaminen tapahtumasuunnittelu kokoussuunnittelu

Kurssi toteutetaan syksyllä 2024 osana LAB-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden koulutusta. Jos kiinnostuit, ota yhteys johanna.laine@lab.fi.  Tämä intensiivinen kahden viikon aikana toteutettava kurssi tarjoaa kattavan johdatuksen SketchUp-ohjelmiston 3D-mallinnukseen ja tila- sekä aluemallinnuksen perusteisiin.

Miksi osallistua?

Kurssin aikana pääset tutustumaan tarkemmin kampukseen ja Duuniexpon tapahtumatiloihin, joita mallintaessa kalustein saat käytännön kokemusta oppimiesi taitojen avulla. Tämä on loistava tilaisuus kehittää arvokasta ja konkreettista osaamista, jota voit hyödyntää tulevissa tapahtumissa ja työelämässä.

Mitä saat?

Perusteellinen koulutus: Opit 3D-mallinnuksen ja tila- ja aluemallinnuksen perusteet.

Käytännön kokemus: Pääset työskentelemään aidoissa tilaympäristöissä ja soveltamaan oppimaasi käytäntöön.

Arvokasta osaamista: Hankit konkreettisia taitoja, joita voit käyttää tulevaisuuden työtehtävissä sekä tapahtumissa.

Opiskelijoilta vaaditaan:

Läsnäoloa DigiTM-tapahtumamuotoilun osiossa LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampuksella. Etäosallistuminen ei ole mahdollista.

Ei ennakkotietoja? Ei hätää!

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta 3D-ohjelmistoista tai tapahtumatilasuunnittelusta. Aloitamme perusasioista ja rakennamme osaamistasi askel askeleelta.

”Mahdollisuus soveltaa 3D-mallinnustaitoja suoraan oikeissa yrityksissä on ollut hienoa. On palkitsevaa ja opettavaista luoda jotain konkreettista, ja jotain sellaista, jota yritykset voivat todella hyödyntää liiketoiminnassaan. Koen, että työskentely projektien parissa ja yritysten auttaminen heidän toimintansa kehittämisessä, on iso etu tulevaisuuden työtehtäviin.”

Lue koko artikkeli Paula Nikulan osallistumisesta koulutukseen täältä.

Kurssin sisältö:

  • 3D-mallinnuksen perusteet
  • Tila- ja aluemallinnuksen perusteet
  • Tapahtumatilojen mittaus
  • Tapahtumatilamallin valmistus
  • Tilamallien esittely

 

Kurssi toteutetaan syksyllä 2024 osana restonomiopiskelijoiden koulutusta. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteys johanna.laine@lab.fi. 

digitaalinen tapahtumamuotoilu 3D mallintaminen #D-kuvat Tilamallinnus tilamallintaminen lab lab-ammattikorkeakoulu tapahtumatilat tapahtumayrittäjä tapahtumamallintaminen mallintaminen tapahtumasuunnittelu kokoussuunnittelu

Kurssi mahdollistaa erottumisen osaajien joukosta, rakentaen tulevaisuuden osaamistasi.

LAB-ammattikorkeakoulu – Digitaalisen tapahtumamuotoilun edelläkävijä.